Dressings

Dressings en slaapkamers op maat

Niets leuker dan een dressing in je woning! Het is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen, kledij op elkaar af te stemmen en natuurlijk ook om schoenen, kledij en accessoires in op te bergen.

Wij bieden u een betaalbaar modulaire en functionele dressing aan die makkelijk te integreren is in elke kamer.

Een dressing moet vooral functioneel en praktisch zijn. Open kasten ogen mooi, maar vergen iets meer poetswerk. Makkelijk verstelbare legplanken zorgen ervoor dat er zo weinig mogelijk ruimte verloren gaat.

De modulaire dressingsystemen die wij u aanbieden zijn zo variërend dat er vast een systeem bestaat dat aan uw eisen voldoet.

Om de juiste kleurencombinaties te vinden bij kledij is er mogelijkheid tot ingewerkte verlichtingselementen al dan niet met bewegingssensor.

Enkele tips voor uw dressing inrichting:
Probeer de ruimte maximaal te benutten. Op moeilijk te bereiken plaatsen kan je kledingstukken leggen die je niet vaak nodig hebt zoals bv. skikleding.
Om het ruimtelijk effect van de kamer te vergroten zijn spiegels ideaal, tevens kan je jezelf langs alle kanten te bekijken.
In de dressing loop je vaak op blote voeten rond. Een warme vloerafwerking of een karpet op maat kunnen hier soelaas brengen.
Een clubje of gestoffeerde zitbank geeft sfeer en is handig om je broek en/of schoenen aan te doen.
Hou rekening met de draairichting van de deuren van de kamer.